Westkapelle – De politie arresteerde zondagochtend 29 juli 2018 rond 04:33 uur op de Grindweg nabij een horecagelegenheid drie verdachten tijdens een vechtpartij.

Er ontstond onenigheid tussen enkele jongeren en de beveiligers en dat liep uit op een vechtpartij tussen de jongeren met de beveiligers en agenten. De sfeer was grimmig en de politie moest pepperspray en wapenstok gebruiken. Andere beveiligers hielden het publiek in de horecagelegenheid voor hun eigen veiligheid binnen.

Uiteindelijk werden drie mannen aangehouden op grond van het strafrecht, artikel 185. Het gaat om een 20-jarige man uit Bleiswijk, een 21-jarige man uit Breda en een 22-jarige man uit Bergschenhoek.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten