Bergschenhoek – Sinds maandagochtend 30 juli hebben een aantal woningen aan de Van Vredenburchlaan in Bergschenhoek geen stroom.

Vanaf omstreeks 09:30 uur hebben circa 25 huishoudens geen stroom, waardoor dit is ontstaan is niet bekend. Vanmorgen was de brandweer gealarmeerd voor een brandgerucht aan hetzelfde adres, of dit met de stroomstoring heeft te maken is niet bekend.

Netbeheer Stedin is druk bezig de storing te verhelpen, er is nog geen eindtijd bekend.

Wist je dat je 112Lansingerland ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf je vakantieadres!

Screenshot van website Stedin.nl

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten