Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 27 juli is de brandweer omstreeks 15:25 uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan De Zijde in Bergschenhoek.

Het Snel Interventie Voertuig (SIV) rukte uit naar het brandadres. De berm langs de HSL bleek in brand te staan. De brandweerlieden van de SIV hadden te weinig water aan boord waardoor ook de tankautospuit van kazerne Berkelse Poort moest uitrukken.

Nadat de brand onder controle was konden de brandweerlieden retour kazerne.

Wist je dat je 112Lansingerland ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf je vakantieadres!

Foto’s: Niels van Tilburg

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten