Bergschenhoek – Woensdagochtend 18 juli heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N209. Hierbij waren twee personenauto’s betrokken.

Omstreeks 11:30 uur werden de hulpdiensten naar de kruising Leeuwenakkerweg met De Kulck gestuurd. Er zou mogelijk sprake zijn van inzittende die bekneld zaten. Daarom werden naast de ambulancedienst ook meerdere brandweervoertuigen en de traumahelikopter gealarmeerd. Het Mobiel Medisch Team is geland nabij de kruising naast het Rabobank kantoor.

Ter plaatse bleek er geen sprake van een beknelling. De brandweer heeft enkele hand- en spandiensten verricht.

Er zijn twee personen door het ambulancepersoneel nagekeken en vervoerd naar het ziekenhuis. De N209 was tijdelijk afgesloten in de richting van Rotterdam. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen, hierna kon de weg weer worden vrijgegeven.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten