Berkel en Rodenrijs – Dinsdagochtend 17 juli zijn de hulpdiensten omstreeks 06:00 uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Zomertaling in Berkel en Rodenrijs.

De politie, een ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) werden hiervoor gealarmeerd. Het MMT landde nabij de Zomertaling op een veldje aan de Korhoen. De politie heeft de arts naar de locatie van het incident gebracht.

De patiënt is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het Mobiel Medisch Team is meegereden met de ambulance. De traumahelikopter is naar het ziekenhuis gevlogen om de arts weer op te halen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten