Bergschenhoek – Zondagmiddag 15 juli zijn er drie personen na een vechtpartij aangehouden in het centrum van Bergschenhoek.

De politie kreeg zondagmiddag een melding binnen over een vechtpartij aan de Dorpsstraat. Toegesnelde agenten zagen hier drie personen welke aan het signalement voldeden. De drie personen, twee mannen en een vrouw, zijn aangehouden wegens het verstoren van de openbare orde en hinderlijk drankgebruik.

Tijdens de aanhouding hebben de verdachten zich verzet. De verdachten hebben een proces-verbaal gekregen en een wijkverbod.

No Title

Vanmiddag hebben collega’s op de #Dorpsstraat te #Bergschenhoek 2 mannen en 1 vrouw aangehouden voor een vechtpartij. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt ter zake openbare orde verstoring en hinderlijk drankgebruik. Tevens zijn er 3 waarschuwingen wijkverbod uitgereikt. pic.twitter.com/c7pGwpeZe8

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten