Bergschenhoek – Dinsdagmiddag 10 juni is de brandweer omstreeks 16:10 uur gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Wildersekade in Bergschenhoek. 

De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. Na metingen van de brandweer bleek het gelukkig om een kleine gaslekkage te gaan. De brandweer heeft Stedin ter plaatse gevraagd om verder onderzoek te doen naar het lek waarna zij deze zullen dichten.

Hoe de gaslekkage is ontstaan is niet bekend. Er is niemand gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten