Bergschenhoek – In de nacht van vrijdag op zaterdag 7 juli is de brandweer omstreeks 01:00 uur gealarmeerd voor een bosbrand bij Manege Hillegersberg aan de Bosweg in Bergschenhoek. 

De brandweer rukte met twee eenheden uit voor een bosbrand. Het Snel Interventie Voertuig (SIV) en de tankautospuit van kazerne Berkelse Poort waren snel ter plaatse. Van een bosbrand bleek geen sprake te zijn, er bleek een personenauto in brand te staan. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Omdat het vermoeden vermoeden bestaat dat het voertuig met opzet in brand is gestoken, doet de politie onderzoek naar brandstichting.

Foto: Archief / Spa-Media

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten