Bleiswijk – Zaterdag 7 Juli organiseert de brandweer in Bleiswijk een open dag voor jong en oud.

Altijd al een keer zelf willen blussen ? Hoe reanimeer je nu eigenlijk ? Of een brandende vragen aan de brandweer ?! Kom dan naar de open dag van brandweer Bleiswijk op zaterdag 7 juli van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Tijdens de open dag zijn er verschillende activiteiten zoals een eigen brand blussen, wordt er gedemonstreerd hoe een vlam in de pan gedoofd moet worden en zijn er meerdere brandweervoertuigen en bijzondere blustechnieken te bewonderen. Bezoekers kunnen ook een ritje mee met een oude brandweerauto.

De brandweerkazerne is te vinden op de Jan van der Heydenstraat 6 in Bleiswijk. Zij zijn ook te volgen op Facebook: Post J vd Heydenstraat 17-0831

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten