Berkel en Rodenrijs – Zondagavond 1 juli is de brandweer omstreeks 18:30 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de A.H. Verweijweg in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer was met meerdere eenheden uitgerukt naar het brandadres. Ter plaatse bleek een brand in een boom overgeslagen te zijn naar een woning. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle. De brandweer heeft na de bluswerkzaamheden het dak van de woning gecontroleerd met behulp van een warmtebeeldcamera.
Nadat de woning was gecontroleerd konden de brandweereenheden retour naar kazerne. Er is niemand door de brand gewond geraakt.
Er is niemand gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten