Berkel en Rodenrijs – Woensdagochtend 20 juni is de traumahelikopter ingezet bij een medisch incident op de Thea Beckmansingel in Berkel en Rodenrijs.

De ambulancedienst en politie zijn ter plaatse gekomen op het adres. De politie heeft de deur geforceerd om toegang te krijgen tot de woning.

Een tweede ambulance en het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te assisteren. De traumahelikopter is geland op een veldje nabij het incident.

De patiënt is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het Mobiel Medisch Team is meegereden met de ambulance. De traumahelikopter is naar het ziekenhuis gevlogen om de arts weer op te halen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten