Berkel en Rodenrijs – Woensdagochtend 20 juni is de brandweer om 11:00 uur gealarmeerd voor een dier in problemen langs de N471 in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer rukte uit met het Snel Interventie Voertuig (SIV), zij kregen een melding dat er een schaap op zijn rug zou liggen. De brandweerlieden hebben in het weiland gezocht naar de schaap in nood. Na het aantreffen van de schaap hebben zij het dier weer op zijn pootjes gezet.

Nadat de schaap weer op zijn vier pootjes stond rende het dier direct achter de kudde aan. De brandweer kon hierna weer retour kazerne.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten