Bergschenhoek – Dinsdagmiddag 19 juni zijn de hulpdiensten omstreeks 19:40 uur gealarmeerd voor een aanrijding op de Dorpsstraat in Bergschenhoek.

Hier kwamen een motorrijder en een automobilist met elkaar in botsing. Dit gebeurde doordat de automobilist een parkeerplaats in wilde rijden, en de motorrijder de automobilist rechts wilde inhalen. De motorrijder kwam hierdoor ten val, een ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team (MMT) rukte uit met de traumahelikopter.

Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het Mobiel Medisch Team. De motorrijder is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

De motor en de afslaande personenauto hebben flinke schade opgelopen, ook een geparkeerde voertuig heeft door het ongeval schade opgelopen. De afslaande personenauto en de motor zijn door twee verschillende bergingsbedrijven opgehaald.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten