Berkel en Rodenrijs / Bergschenhoek – Zaterdagavond 16 juni is er een grote actie gehouden in samenwerking tussen de politie, gemeente en Boa’s in Lansingerland.

De politie was zowel zichtbaar als onzichtbaar aanwezig in diverse wijken. Tijdens deze georganiseerde actie werden controles uitgevoerd. Hierbij heeft de politie één persoon aangehouden. De aanleiding van de aanhouding is niet bekend.

Bij de actie werden ook politiepaarden ingezet.

 

No Title

Samen met collega @RickHeuvelman te paard…. uhhmmm misschien toch @BeredenPolitie iets voor ons? #lansingerland #berkelenrodenrijs. Met dank aan de dames van de #beredenbrigade #samenwerking pic.twitter.com/15Pw6Ctfh8

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten