Bleiswijk – Vrijdagmiddag 8 juni heeft er omstreeks kwart voor vijf een aanrijding plaatsgevonden tussen twee bedrijfsbussen op de N209 in Bleiswijk.

Voor de verkeerslichten ter hoogte van de Zoetermeerselaan kwamen de twee met elkaar in botsing. Een gealarmeerde ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft twee personen nagekeken en behandeld in de ambulance. Er hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De twee rechter rijstroken waren tijdens de afhandeling van het incident tijdelijk afgesloten. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om één van de voertuigen te bergen. Beide hebben flinke schade opgelopen.

Foto’s: Roy Wolters en Olav Spa 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten