Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 6 juni is de brandweer even voor half acht gealarmeerd voor een gaslucht aan de Orionstraat in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer en politie rukte met spoed uit, ter plaatse heeft de brandweer metingen verricht waaruit bleek dat er mogelijk een gaslekkage zou zijn. De gemeente en Stedin zijn ter plaatse gevraagd om het lek te vinden waarna gedicht zal worden.  De Orionstraat is hierdoor enige tijd afgesloten geweest.

Er zijn geen woningen ontruimd en er is niemand gewond geraakt.

Update:

Er heeft korte tijd een politiehelikopter boven de Sterrenwijk gevlogen. Dit zou mogelijk met de gaslekkage te maken hebben. De helikopter zou volgens “Tom_Zulu” (Twitter: @Tom_zulu1) op verzoek van de brandweer hebben gevlogen.

No Title

De politieheli #zulu8016 keek even mee gekeken bij het gaslek/gaslucht met de speciale camera op verzoek van de brw aan de Castor/Orionstraat #BerkelenRodenrijs.^TZ

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten