Bergschenhoek – Maandagmiddag 28 mei is een scooterrijder even na 13:00 uur gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een vrachtwagen aan de Berkelseweg in Bergschenhoek. 

Het ongeval gebeurde op de rotonde van de Berkelseweg met de Randweg-West. De vrachtwagenchauffeur sloeg op de rotonde af richting de Randweg-West. De scooter is enkele meters meegesleurd onder de vrachtwagen.

Het slachtoffer is door het gealarmeerde ambulancepersoneel behandeld waarna voor verdere controle en onbekend letsel is vervoerd naar het ziekenhuis. De scooter heeft flinke schade opgelopen door het ongeval.

De Randweg-West was tijdelijk vanaf de rotonde Berkelseweg richting de N472 afgesloten voor het verkeer. Wat de precieze toedracht is van het ongeval is ons niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten