Berkel en Rodenrijs – Zaterdagavond 19 mei zijn de hulpdiensten even voor 20:00 uur gealarmeerd voor een aanrijding tussen een fietser en een auto aan de Wilhelminastraat in Berkel en Rodenrijs.

Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld in de ambulance, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De politie heeft de man en zijn fiets thuisgebracht. Zowel de fiets als de auto hebben weinig tot geen schade opgelopen.

Wat de precieze toedracht is van de aanrijding is ons niet bekend.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten