Bleiswijk – Donderdagavond 17 mei heeft er even voor 19:00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bedrijfsbus  boven de A12 op de N209 – Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk.

Een ambulancedienst en de politie zijn met spoed ter plaatse gekomen. Boven de A12 op de N209 – Nieuwe Hoefweg richting Boskoop heeft de aanrijding plaatsgevonden. Het ambulancepersoneel heeft meerdere personen nagekeken,  voor zover bekend is er niemand vervoerd naar het ziekenhuis.

Wat de precieze toedracht is van het ongeval is ons niet bekend. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om beide auto’s te bergen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten