Bergschenhoek – Dinsdagavond 15 mei heeft er een zoekactie plaatse gevonden naar een verdachte in de omgeving van de Ruysdaellaan in Bergschenhoek na aanleiding van een woninginbraak.

De politie kreeg van alerte buurtbewoners melding van een inbraak op de Ruysdaellaan in Bergschenhoek. Meerdere politie-eenheden zijn ter plaatse gegaan op zoek naar de verdachte. Bij de zoekactie werd ook gebruik gemaakt van de politiehelikopter.

De zoekactie heeft uiteindelijk geleid tot één aanhouding in de omgeving van de inbraakmelding.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten