Bergschenhoek – Maandagmiddag 14 mei is de brandweer omstreeks 13:15 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Abe Bonnemastraat in Bergschenhoek.

De brandweerlieden van de SIV (Snel Interventie Voertuig) kwamen met spoed ter plaatse, hier bleek een klein brandje te woedde in de laadbak van een geparkeerde bestelbus. Hierin lagen schoonmaakmaterialen opgeslagen.

De brandweer had de brand snel onder controle. Het is niet bekend hoe de brand precies is ontstaan.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten