Bergschenhoek – Zaterdagochtend 12 mei heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een personenauto op de N472 – Boterdorpseweg in Bergschenhoek.

Een ambulancedienst en de politie werden even voor 10:15 uur gealarmeerd voor een aanrijding, deze vond plaats nabij de Schiebroekseweg. Het ambulancepersoneel heeft één persoon nagekeken en behandeld. De politie heeft ter plaatse geholpen met het invullen van schadeformulieren.

Beide voertuigen hebben lichte schade opgelopen. Wat de precieze toedracht is van het ongeval is ons niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten