Berkel en Rodenrijs – Zaterdagochtend 28 april heeft er een ongeval plaats gevonden op de Provincialeweg – N471 in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 11:00 uur is een automobilist met zijn voertuig achteruit tegen een lichtmast tot stilstand gekomen. Hierdoor raakte het voertuig flink beschadigd. Een tweede auto liep bij het ongeluk ook schade op. Of de twee voertuigen elkaar geraakt hebben voordat de auto tegen de lichtmast tot stilstand kwam of erna, is niet bekend.

Tijdens de afhandeling van het ongeluk waren in beide richtingen de linker rijbanen afgesloten. Bij het ongeluk is niemand gewond geraakt. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft beide voertuigen geborgen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten