Berkel en Rodenrijs – In de nacht van vrijdag op zaterdag 28 april zijn medewerkers van netbeheer Stedin urenlang bezig geweest met een gaslekkage aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs.

Eerder op de dag werden de hulpdiensten omstreeks 16:00 uur gealarmeerd voor een gaslucht bij de rotonde Boterdorpseweg met de Rodenrijseweg. Nadat de brandweer metingen heeft verricht bleek er daadwerkelijk een gaslucht te zijn. De brandweer heeft direct de weg vanaf de rotonde richting het centrum van Berkel afgesloten.

Netbeheer Stedin heeft het van de hulpdiensten overgenomen, zij zijn nog uren bezig geweest met het vinden van de lek. Tot in de nachtelijke uren. Rond 04:00 uur hebben medewerkers van Stedin het lek kunnen dichten.

Voor zover bekend hebben omliggende woningen niet zonder gas gezeten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten