Bergschenhoek – Vrijdagochtend 27 april zijn er boetes uitgeschreven aan foutparkeerders aan de Van Vredenburchlaan in Bergschenhoek.

De politie heeft helaas op Koningsdag-ochtend een aantal bekeuringen moeten uitschrijven vanwege foutparkeerders in de Van Vredenburchlaan. Ondanks dat het met borden was aangegeven dat er aan de rechter zijde niet geparkeerd mocht worden hebben automobilisten toch hun voertuig daar geparkeerd. Het gevolg was dat de lijnbus met moeite door de straat kon rijden.

De agenten hebben voordat de boetes uitgeschreven werden automobilisten over de speaker van hun dienstauto gewaarschuwd om hun voertuig weg te halen.

Helaas reageerde niet iedereen hierop en hebben deze automobilisten een boete gekregen.
De boete bedraagt €95 euro.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten