Bergschenhoek – Zaterdagochtend 21 april is de brandweer omstreeks 10:30 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Noorderparklaan in Bergschenhoek.

De brandweer rukte met meerdere voertuigen met spoed uit naar het adres. Ter plaatse bleek een vaatwasser vlam te hebben gevat. Door snel optreden van de brandweer is erger voorkomen. Omdat de woning vol rook stond heeft de brandweer de woning geventileerd. De vaatwasser is door de brandweer uit de woning gehaald.

Er is niemand tijdens de brand gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten