Lokscooters leiden naar gestolen brommers in schuur Berkel en Rodenrijs

Capelle aan den IJssel / Berkel en Rodenrijs – Ze stonden te lonken, de twee scooters aan de Henri Moore Passage in Capelle aan den IJssel. Onweerstaanbaar als ze waren gingen dieven met ze aan de haal. Missie geslaagd, want het lonken bleek om te lokken. De lokscooters werden getraceerd, en zo ook twee motorscooters, twee Vespa’s, een scooter met uitgezaagd framenummer en zes motorblokken. Twee mannen zijn aangehouden. Het gaat om een 21-jarige en een 56-jarige man uit Rotterdam.

Er werden veel bromfietsen en scooters gestolen in Capelle en er waren twee verdachten in zicht die daar mogelijk een aandeel in hadden. Na het stelen van de twee lokscooters werd het onderzoek naar hen voortgezet, dat leidde naar een schuur in Berkel en Rodenrijs. Daar werden de andere gestolen bromfietsen en scooters gevonden. Er wordt onderzoek gedaan naar de herkomst ervan.

Foto: Politie Midden Schieland / Buurttoezicht Lansingerland

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten