Berkel en Rodenrijs – Zaterdagochtend 14 april zijn de hulpdiensten omstreeks 11:30 uur gealarmeerd voor een ongeval met beknelling aan de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstanders hebben direct eerste hulp geboden en de hulpdiensten gealarmeerd. Meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer en het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter zijn uitgerukt. Twee personenauto’s zijn op de Oudelandselaan met elkaar in botsing gekomen.

Eén persoon is met ondersteuning van het brandweerpersoneel uit het voertuig gehaald en behandeld in de ambulance waarna zonder spoed is vervoerd naar het ziekenhuis. In het voorste voertuig zijn meerdere personen waaronder kinderen ter plaatse nagekeken. De kinderen hebben van de hulpverleners een traumabeertje gekregen voor de schrik.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Oudelandselaan is tussen de rotonde Klapwijkseweg en de Gemeentewerf in beide richtingen afgesloten.

UPDATE:

“Het ongeval is mogelijk onstaan nadat de bestuurder onwel is geworden” laat de woordvoerder van Politie Rotterdam Rijnmond aan de redactie weten. Op onze Facebookpagina reageerden veel volgers al snel over te hard rijden op de Oudelandselaan, dit was in dit geval niet geheel de oorzaak.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten