Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 12 april zijn de hulpdiensten omstreeks 15:00 uur gealarmeerd voor een aanrijding tussen een personenauto en een scooter op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Op de Oudelandselaan ter hoogte van de Gouden Uillaan ging het mis, hier botste een automobilist  en een scooter met elkaar. De bestuurster van de scooter is hierbij ten val gekomen. De Rapidresponder van de ambulancedienst was snel ter plaatse om het slachtoffer te controleren, waarna toch een ambulance is gealarmeerd. Na behandeling door het ambulancepersoneel hoefde het slachtoffer toch niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen schade op door het ongeval. De toedracht van het ongeval is ons niet bekend. Mogelijk heeft de automobilist de scooter te laat gezien bij het afslaan naar de Gouden Uillaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten