Berkel en Rodenrijs – In de nacht van woensdag op donderdag 29 maart zijn de hulpdiensten omstreeks 02:10 uur gealarmeerd voor een persoon te water aan de Stationssingel in Berkel en Rodenrijs.

Omstanders belde de hulpdiensten na het aantreffen van een lichaam. Meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer, ambulance, Mobiel Medisch Team en de politie rukte met spoed uit. De locatie betrof echter niet op de Stationssingel maar een plas langs de N471.

Ter plaatse bleek het slachtoffer al te zijn overleden, hulp mocht niet meer baten. Medewerkers van Forensische Opsporing zijn ter plaatse gekomen om onderzoek te doen hoe de persoon precies om het leven is gekomen. De politie heeft hierbij een groot Plaats Delict (PD) gemaakt. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten