Bergschenhoek- Woensdagochtend 21 maart zijn onder andere het Mobiel Medisch Team (MMT), ambulancedienst en de politie met spoed gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Bladmos in Bergschenhoek.

Het MMT kwam met de traumahelikopter ter plaatse, zij landde op een grasveldje aan de Adelaarsvaren. Het team werd door de politie opgehaald en naar het bladmos gebracht.

Het slachtoffer is behandeld in de ambulance, de arts en verpleegkundige zijn hier kort ter plaatse gekomen maar konden al snel weer terug naar de traumahelikopter om terug te vliegen naar hun basis Rotterdam The Haque Aiport.

Het slachtoffer is met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten