112Lansingerland is een website die door vrijwilligers up-to-date gehouden wordt. Wij willen u zo snel mogelijk het laatste nieuws uit Lansingerland brengen. Hier zitten ook kosten aan verbonden. Zoals het hosten van onze server en de domeinnaam.

Om dit mogelijk te blijven maken zijn we opzoek naar ondernemers en bedrijven die voor een vast bedrag per maand een advertentie willen plaatsen op onze website 112lansingerland.nu.

Met meer dan 10.000 bezoekers per maand valt uw advertentie direct op! Uw advertentie is altijd op elke pagina zichtbaar in het rechter menu op onze site.

Adverteren?

Het adverteren gaat als volgt in zijn werking. U levert een banner of logo van uw website of een kort stukje tekst aan. De foto moet een .jpg of een .png zijn, onze eigen DTP’er maakt uw advertentie op en dat helemaal voor niks!

 

Voor de mogelijkheden en de kosten gaat u naar onze pagina “Adverteren” hier kunt u zich ook direct aanmelden. Wij nemen binnen 5- werkdagen contact met u op.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten