Bleiswijk – Vrijdagavond 2 maart heeft er iets voor 23:00 uur een aanrijding plaatsgevonden aan de Spectrumlaan in Bleiswijk.

Een personenauto kwam in botsing met een boom. Een passagier raakte bij de aanrijding gewond. Op basis van de eerste informatie is besloten het Mobiel Medisch Team (MMT) te alarmeren. Het MMT is later alsnog gecanceld.

Een ambulancedienst ter plaatse heeft één persoon nagekeken in de ambulance, waarna het slachtoffer met onbekend letsel is vervoerd naar het ziekenhuis.

De personenauto liep flinke schade op door de aanrijding. Het ongeval gebeurde waarschijnlijk door het gladde wegdek als gevolg van de sneeuw. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten