Bleiswijk – Dinsdagavond 27 februari heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de Hoefweg in Bleiswijk. 

Twee personenauto’s kwamen even na 18:00 uur vanavond aan de Hoefweg ter hoogte van industrieterrein Klappolder met elkaar in botsing. Hierbij raakte niemand gewond.

De automobilisten hebben de schade onderling afgehandeld door middel van schadeformulieren. Een van de personenauto’s moest opgehaald worden door een bergingsbedrijf. Bergingsbedrijf De Haan is ter plaatse gekomen om deze te bergen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten