Kindje gewond na kop-staart aanrijding N209 Bleiswijk

Bleiswijk – Woensdagmiddag 21 februari zijn de hulpdiensten omstreeks 16:25 uur gealarmeerd voor een aanrijding op de N209 ter hoogte van Bleiswijk.

Het ongeval vond plaats ter hoogte van hectometerpaal 9.6 in Bleiswijk. Een personenauto remde voor stilstaand verkeer. De auto daarachter kon niet optijd remmen met botsing tot gevolg. Beide personenauto’s liepen flinke schade op door het ongeval.

Een gealarmeerde ambulancedienst is met spoed ter plaatse gekomen om inzittenden van het voorste voertuig te behandelen. Een kindje is met nekklachten voor verdere controle vervoerd naar het ziekenhuis.

Door het ongeval en afhandeling is de N209 tussen Bergschenhoek en Bleiswijk enige tijd afgesloten geweest, het verkeer kon omrijden via de parallelweg Hoekeindseweg. Er ontstond een flinke file door het ongeval.

De politie heeft kort onderzoek gedaan naar het ongeval waarna bergingsbedrijf De Haan beide voertuigen heeft geborgen.

 

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten