Berkel en Rodenrijs – In de nacht van zaterdag op zondag 18 februari heeft de politie een persoon aangehouden in het centrum van Berkel.

De politie heeft na een vechtpartij in het centrum van Berkel en Rodenrijs één persoon aangehouden voor mishandeling. De verdachte begon even later ook een politieagente te bedreigen, hiervoor wordt op het bureau een proces verbaal opgemaakt.

Wat er vooraf aan de vechtpartij heeft plaatsgevonden is bij ons niet bekend.

No Title

Na een vechtpartijtje centrum #berkelenrodenrijs 1 man aangehouden tz mishandeling. Later bedreigde hij een politiemedewerkster. Wordt niet geaccepteerd #gtpa Wordt ook aangifte van gedaan #lansingerland

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten