Flinke schade na ongeval Bleiswijk

Bleiswijk – Zondagavond 11 februari heeft er omstreeks 20:00 uur een ongeval plaatsgevonden aan de Zoetermeerselaan in Bleiswijk.

Op een rotonde aan de Zoetermeerselaan met de Brandpuntlaan Zuid zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Hierbij is een personenauto flink beschadigd. De andere personenauto en bestuurders van beide voertuigen waren bij aankomst van de agenten niet meer aanwezig. De politie heeft een bergingsbedrijf geregeld om de personenauto te bergen. In het voertuig lag een aanrijdingsvoertuig die de betrokken partijen al ingevuld hadden.

Er werdt in eerste instantie een ambulance opgeroepen maar deze is door de agenten afbesteld. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.

Foto’s: Roy Wolters

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten