Bergschenhoek – Zondagmiddag 4 februari was de politie onderweg naar een melding toen zij op de Jacob Marislaan in Bergschenhoek werden aangereden door een personenauto.

De agenten reden naar een onbekende melding toen zij op de Jacob Marislaan van achter aangereden werden door een personenauto. Bij de bestuurder werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij onder invloed was van alcohol. De man is aangehouden en voor verdere afhandeling vervoerd naar het politiebureau.

De melding waar de agenten naar onderweg waren is door collega’s overgenomen. De betrokken agenten zijn bij de aanrijding niet gewond geraakt.

 

 

Foto: Twitter ©Politie MidSchieland (@Pol_MiddenSchie)

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten