Berkel en Rodenrijs – Vrijdag op zaterdagnacht 4 februari is er een Audi A5 gestolen vanaf de Klapwijksezoom in Berkel en Rodenrijs.

De auto stond geparkeerd op de kruising van de Klapwijksepad en de Klapwijksezoom. Er bestaat een kans dat onbekenden de auto in de omgeving hebben geparkeerd om zeker te weten of er geen track en trace in de auto aanwezig is.

Ziet u de auto ergens staan ? Neem direct contact op met de politie via 0900-8844

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten