Bleiswijk – Maandagmiddag 22 januari zijn de hulpdiensten omstreeks 16:15 uur gealarmeerd voor een aanrijding tussen een personenauto en een motor op de Nieuwe Hoefweg – N209 in Bleiswijk. 

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de pallethandel. Hier kwamen de twee in botsing nadat de personenauto vanaf de parallelweg de N209 op wilde, de motorrijder reed op de N209. Een ambulancedienst uit regio Haaglanden is ter plaatse gekomen en heeft de motorrijder behandeld, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen forse schade op door het ongeval. De politie heeft kort onderzoek gedaan naar de toedracht. De Nieuwe Hoefweg – N209 was tijdens de afhandeling van het incident enige tijd afgesloten. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf opgehaald.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten