Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag is de brandweer omstreeks 17:50 uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Kerkstraat in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse, hier bleek dat er kortsluiting was ontstaan in de belettering aan de gevel van een winkel. Het brandje is geblust door de eigenaar van het naastgelegen café. De brandweer heeft gecontroleerd of de brandhaard definitief uit was. Na controle is de brandweer vertrokken.

Er is niemand gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten