Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 14 januari is een automobiliste omstreeks 14:20 uur op de Oudelandselaan tegen een boom aangereden. 

Door nog onbekende oorzaak raakte zij van de weg, reed tegen een boom en kwam vervolgens met de auto op z’n zijkant terecht. De bestuurster is nagekeken in de ambulance en voor verdere behandeling vervoerd naar het ziekenhuis.

De hulpverleners hebben met omstanders de auto weer op vier wielen gezet. De personenauto raakte flink beschadigd door het ongeval, ook is er een boom beschadigd.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig mee te nemen. De Oudelandselaan was tijdens het afhandelen van het incident vanaf de Veilingweg tot het Donjon in de richting van de Klapwijkseweg tijdelijk afgesloten.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten