Berkel en Rodenrijs / Pijnacker –  Dinsdagmiddag 26 december is de brandweer van kazerne Berkelse Poort gealarmeerd voor een uitslaande gebouwbrand aan de Vlierlaan in Pijnacker.

Omstreeks 16:00 uur brak er brand uit in de keuken van de woning. Veel brandweereenheden waaronder een tankautospuit van Berkel en Rodenrijs werden ingezet bij de brand. De brand was ontstaan in de keuken en breidde steeds meer uit. De brandweer heeft de brand opgeschaald naar sein ‘Zeer Grote Brand’.

Tijdens de brand zijn er meerdere woningen ontruimd, de bewoners zijn elders opgevangen. De brandweer heeft sloopwerkzaamheden uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het vuur gedoofd was, daarna is er nog nageblust.

Er zijn twee personen vanwege rookinhalatie nagekeken in de ambulance, zij zijn niet vervoerd naar het ziekenhuis.

Hoe de brand is ontstaan is tot zover niet bekend. De brandweer doet onderzoek naar de oorzaak.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten