Bergschenhoek – Dinsdagmiddag werden de hulpdiensten omstreeks 15:25 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Ton Albertsstraat in Bergschenhoek.

Het Snel Interventie Voertuig (SIV), twee tankautospuiten een hoogwerker werden ter plaatse gestuurd. Alleen de SIV en één tankautospuit kwamen uiteindelijk ter plaatse. De andere brandweervoertuigen konden retour kazerne.

De oorzaak van de melding zou een (winter)Barbeque zijn. De brandweer heeft niet hoeven blussen. Volgens omstanders waren bewoners in een woning aan het barbecueën. De brandweer kon na een gesprek met de bewoners snel weer retour kazerne.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten