Bleiswijk – Donderdagavond 7 december heeft de politie een hennepkwekerij aangetroffen in een bedrijfspand in Bleiswijk nadat zij een controle uitvoerden.

De politie heeft het pand na aanleiding van een anonieme tip betreden en trof daar een hennepkwekerij aan die nog volledig in werking was. In het pand is een 33-jarige man uit Rotterdam aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verhoor. De planten en benodigde apparaten zijn in beslag genomen en worden door een speciaal bedrijf vernietigd.

De politie is een onderzoek gestart naar de eigenaar(s) van de hennepkwekerij.

No Title

Bij een controle in een bedrijfspand te #Bleiswijk is op 7/12 een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Hierbij is 1 persoon aangehouden.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten