Automobilist overleden na eenzijdig ongeval tegen boom – N209 Bleiswijk

Bleiswijk – Zaterdagavond 2 december zijn de hulpdiensten omstreeks 21:30 uur gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Hoekeindseweg – N209 in Bleiswijk. 

Meerdere brandweer eenheden en medische hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch Team zijn gealarmeerd. Een ‘mini’ zou tegen een boom zijn aangereden en hierna te water zijn geraakt. Het voertuig lag met de achterkant in het water.

De brandweer heeft het lichaam uit het voertuig gehaald. Medische hulp mocht helaas niet meer baten. Tijdens de hulpverlening, bergingswerkzaamheden en het sporenonderzoek was de N209 in beide richtingen afgesloten.

Foto’s: Brian Roeten en Martin van Oostveen (Regio15.nl)

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten