Bergschenhoek – Zondagavond 26 november omstreeks 18:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd naar de Bergweg-Zuid in Bergschenhoek voor een woningbrand. Bij aankomst van de eerste brandweer eenheden had de brand zich al flink ontwikkeld in de vrijstaande hoekwoning.

De vlammen waren ook korte tijd zichtbaar van buitenaf omdat deze door het dak naar buiten kwamen. De brandweer heeft de brand geblust van bovenaf door middel van een autoladder. Ook twee tankautospuiten zijn ingezet bij het blussen. De schade aan de woning is enorm. Of de bewoners vanavond thuis kunnen blijven is niet bekend.

Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners bij te staan met het afhandelen van de schade.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten