Vanaf heden kunnen wij met gepaste trots onze nieuwe website presenteren! Met een nieuwe logo en een nieuwe huisstijl! Bij de continue groei van 112Lansingerland willen wij onze bezoekers optimaal het laatste nieuws brengen.

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan het vernieuwen van onze website, hierbij is ook gedacht aan een nieuwe huisstijl. De afgelopen tijd zijn wij ook druk bezig geweest met het maken van nieuwe logo’s.

Met de nieuwe website hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn en willen we u graag op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Mobiele website

Wij hebben ook erg veel zorg besteed aan onze vele mobiele gebruikers, de website is erg gemakkelijk en overzichtelijk op mobiele toestellen. Zo kunt u onbezorgd snel en in één oogopslag alle nieuwsitems lezen op uw scherm.

Reclame

Om de website draaiende te houden en omdat 112Lansingerland vrijwillig is hebben wij ervoor gekozen om reclame te tonen op onze website. Hierdoor kan de website blijven bestaan en kunnen wij u nog vele jaren voorzien van het laatste 112-nieuws uit Lansingerland!

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten