Bergschenhoek – Een week geleden, op woensdag 8 november, hebben pogingen tot straatroof plaatsgevonden nabij het Moerasvaren in Bergschenhoek. Dat gebeurde rond 18.30 uur. Een jongen fietste langs het speeltuintje en werd tegengehouden door twee jongens. Zij begonnen aan hem te trekken en zaten in zijn jaszak. Vervolgens werd een andere jongen die op weg was naar het voetbalveld ook tegengehouden en geschopt en geslagen. Daarbij probeerden de straatrovers zijn fietssleutel te pakken.

Signalement: een jongen was donker getint, 1.50 meter lang en droeg een bordeauxrode muts van het merk Stone Island. De andere jongen was vermoedelijk Turks of Marokkaans, ongeveer 16 jaar oud en had kort haar. Hij droeg een lichtgrijze gewatteerde jas.

Mensen die rond het tijdstip van de straatroof één of meerdere personen hebben gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving wordt gevraagd zich te melden bij de politie. Ook mensen die wellicht anderen kennen die iets hebben waargenomen of andere nuttige informatie hebben kunnen zich melden. Dat kan via het centrale nummer van de politie Rijnmond-Noord: 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Hart van Holland – Lansingerland

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten