Berkel en Rodenrijs – Woendagmiddag 18 oktober heeft het Arrestatieteam meerdere personen aangehouden in een bedrijfspand aan de Industrieweg in Berkel en Rodenrijs.

Op verzoek van de Duitse autoriteiten werd een bedrijf in Berkel en Rodenrijs doorzocht. In het bedrijf zijn voertuigen in beslag genomen. Vier mannen werden gearresteerd. Ze zijn rond de 40 jaar. Drie van hen komen uit Duitsland, de vierde heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. De overlevering van de verdachten aan Duitsland is in gang gezet.

Woning in Schiedam

In het zelfde onderzoek werd ook een woning op de Rotterdamsedijk in Schiedam doorzocht. Daar werd 10 kilo cocaïne, weegschalen en verpakkingsmaterialen aangetroffen. Het pand is door de burgemeester gesloten.

Lees hier het volledige persbericht.

Foto’s: Ingestuurd via WhatsApp Tiplijn

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten